Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Blog

2012. Ápr.08. Budapest

Írta: Administrator   
201204.12

Club 202. Volt Wigwam, nekünk mindig is az marad, épp úgy, mint sokaknak. 10 zenekar, sok ember, jó hangulat. Így tudnám jellemezni az estét, Zoolika már nem volt szomjas, meg küzdött a dobszerkóval is - meg is kapta érte a menetrend szerinti lebaszását:) Viszont a legszebb locsolóverset Ő írta ezen az estén... Volt Search, Prophet, Sword, Quo Vadis?, Stay Strong...jó kis program. A közönség a tenyerén cipelt minket...Köszönjük!

AddThis Social Bookmark Button
 

2012.Ápr.06. Szombathely

Írta: Administrator   
201204.08

Két irányból érkezett a banda eme remek helyhez... Szeretjük a Végállomást, jó a klub, kedvesek az emberek és ügyes a hangmérnök...

Amikor megjöttünk már az EGO Project tolta a power metalt, királyul szólt, ismét jól játszottak. Ekkor jelent meg az új albumuk, jó kedvük is volt..:) Elég későn keveredtünk színpadra, és az előző két koncert programjából gyúrtuk össze a műsort. Valahogy így kellene, minden klubnak szólnia, kívül és belül a színpadon is... És láttunk Adventures in hell-es pólót is:)

AddThis Social Bookmark Button
 

2012. Márc.30. Tatabánya

Írta: Administrator   
201204.05

Nos. Fehérváron az egyes lemezt hagytuk ki a műsorból. Tatabányán a kettest. Szerintem 2001. óta nem volt olyan, hogy Quo Vadis? slágerünk nem csendült fel. Most ez is eljött... Volt helyette Last Walk, meg Prohet in me, sőt a közönség nyomásának elege téve még Sword in your eyes is!!! Előttünk a Thornwill, utánunk az EGO-Project, mindkettő gyilkos banda, erős összeállítás. Tavaly sokan voltak, idén nem, legfőképpen a csajok hiányoztak.

AddThis Social Bookmark Button
 

2012. Febr. 24. Székesfehérvár

Írta: Administrator   
201203.01

Itt kezdtük az EGO- Projecttel közös miniturnét. Sajnos András olyan beteg volt, hogy csak úgy tudtunk mind a négyen színpadra lépni(egyébként S.k. még sosem hiányzott egy D.Lord buliról sem), hogy Móvárról elautóztunk Pestre, összeszedtük, aztán irány Fehérvár. Visszafelé ugyanez. Mentünk-jöttünk, egy sörre sem maradt időnk...de majd bepótoljuk. A Közönség lelkes volt , jó volt látni több, mint 10 éves Demonlord pólókat, valamint a programból teljesen száműztük az Adventureses nótákat. Ez most így sikerült...

AddThis Social Bookmark Button
 

2012.jan.31. Budapest

Írta: Administrator   
201202.03

Kedd volt. Szombatot megszégyenítő nézőszámmal....

Jó kis bulit toltunk a kanadai SkullFist (bűzbanda), és a svéd Steelwing előtt, olyanannyira, hogy volt aki csak ránk volt kíváncsi és a bulink után le is lépett... Szerencsére a hangulat kiváló volt, tiszta 10 évvel ezelőtti feeling, talán tényleg vissza tudunk kapaszkodni kicsit...:) Ilyen sem gyakran esik meg, hogy egy banda koncertje alatt, a megjelentek 100%- a színpad előtt nyomul, és 1 db árva lélek sem maradt a büfében, de a Demonlord ezen az estén ezt is elkönyvelhette magának. A másik banda, nos, nagyon aranyosak voltak, de mi nem bírnánk 30 napon keresztül ugyanabban a bőrgatyában lenni...hát igen, mi már megöregedtünk:)

AddThis Social Bookmark Button
 

Kövess minket!

Demonlord a Facebookon
Demonlord a myspacen

Hírek

Demonlord-2014.

Üdvözlet Mindenkinek!

2014-től teljes erőbedobással nyomulunk tovább! Új Koncertdátumok folyamatosan frissülnek!

Új Pólóinkat keressétek Facebook oldalunkon!

Új Taggal Bővült a Zenekar

Mostantól a zenekar basszusgitárosa :

SCHNITZER PÉTER

Demonplayer

Open in new window